Privatumo ir slapukų politika

BENDROSIOS NUOSTATOS

Privatumo politikos nuostatų tikslas – pranešti Jums, kokią informaciją kaupiame ir kam ji gali būti naudojama.

YIT Kausta grupės įmonių (AB „YIT Kausta“, UAB „YIT Kausta būstas“) (toliau Įmonės) privatumo politikoje (toliau Privatumo politika) yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų ir kitos asmeniui svarbios informacijos rinkimo, kaupimo ir jų tvarkymo taisyklės vartotojui ir/ar naudotojui naudojantis interneto svetainėmis: www.yitbustas.lt ir www.yit.lt  (toliau Svetainės).

Kiekvieną kartą, kai Jūs apsilankote mūsų Svetainėse ir atliekate jose tam tikrus veiksmus, Jūs sutinkate su Bendrovės veiksmais, aprašytais šioje Privatumo politikoje. Bendrovė turi teisę keisti Privatumo politiką, todėl rekomenduojame Jums kartkartėmis pakartotinai ją peržiūrėti mūsų Svetainėse, kad susipažintumėte su pačia naujausia jos versija.



ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR SAUGOJIMAS

Svetainėse nurodydami savo asmens duomenis aiškiai sutinkate ir vienareikšmiškai patvirtinate, kad registruojantis šiose Svetainėse naudojant pateikta arba su Svetainėmis susijusi asmeninė informacija gali būti perduodama į užsienyje esančius YIT grupės įmonių serverius.

Įmonės vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir yra užregistravusios savo klientų duomenų bazes Asmens duomenų valdytojų valstybės registre.

Užrikiname, kad vartotojo ir/ar naudotojo pateikiami asmens duomenys Svetainėse būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: neteisėto asmens duomenų pakeitimo, atskleidimo ar sunaikinimo, asmens tapatybės vagystės, sukčiavimo bei asmens duomenų apsaugos lygis atitiktų Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.

Jūsų asmens duomenys naudojami šiais tikslais: pardavimų valdymas specializuotos bendros kompiuterinės (internetinės) programos pagalba: centralizuoti duomenys pirkimo – pardavimo sutarčių sudarymui, atsiskaitymų pagal pirkimo – pardavimo sutartis valdymui, turto priėmimo – perdavimo aktų sudarymui, sutartinių garantinių įsipareigojimų vykdymui, turto administravimui. Gavus jūsų sutikimą šie duomenys taip pat bus naudojami su jumis susisiekti tiesioginės rinkodaros tikslais el. paštu arba telefonu informuoti jus ir gauti jūsų atsiliepimus apie būsimus projektus, paslaugas ir (arba) reklamą.

Mūsų Svetainėse yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mūsų įmonė nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei iš Svetainės paspaudę nuorodą pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politika.

 

            SLAPUKAI

Savo Svetainėse naudojame vadinamuosius slapukus (angl „cookies“). Slapukai yra maži tekstiniai failai, kuriuos jūsų naršyklė perkelia į jūsų kompiuterio kietąjį diską. Mūsų naudojami slapukai nesaugo jokių asmeninių duomenų, todėl pagal juos neįmanoma nustatyti asmens tapatybės.

Slapukai įprastai naudojami:

• Jūsų kompiuteriui nustatyti (pvz. palengvinti prisijungimą ar parinkti atitinkamą kalbą);
• skaičiuoti tinklalapių lankytojams;
• stebėti susidomėjimą tam tikrais pasiūlymais;
• duomenų srautui tinklalapiuose matuoti.

Jūsų naršyklės nustatymai leidžia nuspręsti priimti ar atmesti slapukų saugojimą Jūsų kompiuterio kietąjame diske. Jei pasirenkate, kad Jūsų naršyklė nesaugotų slapukų, tuomet naudojimasis tinklalapiu bus šiek tiek ribojamas.

Informacijos apie tai, kaip nustatyti, kad Jūsų naršyklė atmestų slapukus arba praneštų kiekvieną kartą, kai jie siūlomi, galite rasti savo naršyklės pagalbos skiltyje. Jei norite ištrinti kompiuteryje jau esančius slapukus, jie paprastai saugomi aplankuose „Cookies“ (slapukai) ir „Temporary Internet files“ (laikini interneto failai).

Jei dėl čia pateiktos informacijos Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu bustas@yit.lt .